Lokacioni

Prishtinë, Rr Zija Shemsiu, nr. 6

Telefono

+383 45 382 188

Certifikatat ECL me një format të ri

E kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se nga qershori 2023 e kemi një format të ri të certifikatave ECL. Ky format i ri ofron veçori të shumta sigurie. Certifikatat e reja ECL në gjermanisht dhe anglisht janë njëgjuhëshe dhe ofrojnë informacion në lidhje me rezultatin e testit në gjuhën e synuar. Në anën e pasme […]

Përfunduan me sukses provimet e para në Shkup

Me sukses i përfunduam provimet e para ndërkombëtare ECL në Shkup në shkollën PLUS Education center dhe me këtë jemi bërë qendra më e madhe regjionale e licencuar për mbajtjen e provimeve në katër shtete.

Përfunduan me sukses provimet e para në Tiranë

Me datën 10. dhe 11. qershor me sukses i përfunduam provimet e para në Tiranë në Qendrën Universi 🇩🇪Interesimi për provimet ECL në Shqipëri ishte shumë i madh. Eurolingua Zentrum nga muaji gusht do të organizojë provimet ECL edhe në Shkup në shkollën PLUS education center!

Provimet ndërkombëtare të gjuhës gjermane ECL në Prishtinë

Më datën 3. dhe 4. dhjetor pikërisht në ora 9:00 janë mbajtur provimet e ECL anë e mbanë botës. Interesimi në Prishtinë ishte shumë i madh. Provimet e radhës do të mbahen në nivelet B1 më datën 4. shkurt, kurse në nivelet B2 dhe C1 më datën 5. shkurt. Pritja për rezultate është 4 javë. […]

Rreth provimeve ECL

Projekti ECL u fillua bashkërisht nga shtetet e BE-së në vitin 1992 me qëllim e vendosjes së një standardi të njejtë të provimeve për gjuhët evropiane. Provimet ECL në gjuhen gjermane në shkurt të vitit 2021 e kanë marrë vulën e cilësisë së Shoqatës së Testuesve të Gjuhëve në Evropë (ALTE).  Me këtë vulë të […]

Paraqitja e provimit

Të gjithë të interesuarit për paraqitje të provimeve B1 dhe B2 mund ta bëjnë në qendrën tonë në Prishtinë deri me datën 26.07.2021. Në këtë afat jo të rregulltë nuk mundemi me ju ofru vende të lira për nivele tjera. Pagesa për provim B1 është 130 euro kurse për B2 145 euro. Afate tjera janë […]

Testo vetën falas

Pasi provimet ECL janë provime pak të njohura në shtetin tonë ftojmë të gjitha shkollat të gjuhës gjermane të na kontaktojnë dhe me dëshirë do të vijmë tek ju në terren për tju sqaruar nxënësve tuaj për formën e provimeve dhe vlerësimin e tyre, gjithnjë me qëllim për tju ndihmuar që sa më mirë të […]

Eurolingua Zentrum qendër e provimeve ndërkombëtare

Eurolingua Zentrum si qendër e re e provimeve ndërkombëtarisht të njohura është e vetmja qendër e cila përveç të Kosovës ka të drejten ekskluzive për mbajtjën e provimeve ECL edhe në këto shtete: Shqipëri, Maqedoni Veriore dhe Serbi.Provimet ECL në gjuhen gjermane si gjuhë e huaj në shkurt të këtij viti e kanë marrë vulën […]