Lokacioni

Prishtinë, Rr Zija Shemsiu, nr. 6

Telefono

+383 45 382 188

Kontakti

Pasi provimet ECL janë provime pak të njohura në shtetin tonë ftojmë të gjitha shkollat të gjuhës gjermane të na kontaktojnë dhe me dëshirë do të vijmë tek ju në terren për tju sqaruar nxënësve tuaj për formën e provimeve dhe vlerësimin e tyre, gjithnjë me qëllim për tju ndihmuar që sa më mirë të përgatiten për provime.