Lokacioni

Prishtinë, Rr Zija Shemsiu, nr. 6

Telefono

+383 45 382 188

Njoftimet

Pasi provimet ECL janë provime pak të njohura në shtetin tonë ftojmë të gjitha shkollat të gjuhës gjermane të na kontaktojnë dhe me dëshirë do të vijmë tek ju në terren për tju sqaruar nxënësve tuaj për formën e provimeve dhe vlerësimin e tyre, gjithnjë me qëllim për tju ndihmuar që sa më mirë të përgatiten për provime.

Rreth provimeve ECL

Projekti ECL u fillua bashkërisht nga shtetet e BE-së në vitin 1992 me qëllim e vendosjes së një standardi të njejtë të provimeve për gjuhët

Më shumë

Paraqitja e provimit

Të gjithë të interesuarit për paraqitje të provimeve B1 dhe B2 mund ta bëjnë në qendrën tonë në Prishtinë deri me datën 26.07.2021. Në këtë

Më shumë