Lokacioni

Prishtinë, Rr Zija Shemsiu, nr. 6

Telefono

+383 45 382 188

Mëso një gjuhë në Eurolingua Zentrum

Eurolingua Zentrum – Qendra e provimeve ECL ofron provime nga A2-C1 të gjuhës gjermane ndërkombëtarisht të njohura dhe kurse të gjuhës gjermane dhe angleze për të rritur dhe fëmijë.

Shërbimet tona

ecl-examination-ecl-kurset-kosove

Diplomat e ECL janë të njohura ndërkombëtarisht në mbarë botën dhe i korrespondojnë Kornizës të Përbashkët Evropiane për Referencat e Gjuhëve.

Kurse ne gjuhen gjermane dhe angleze per femije dhe te rritur

Qendra ofron kurse të gjuhës gjermane dhe të gjuhës angleze për të gjitha moshat. Këto kurse avancojnë njohuritë dhe ndihmojnë në fusha të ndryshme.

Në qendrën tonë gjithmonë është i hapur konkursi i vendit të punës për mësimdhënës të gjuhës gjermane.

Pse ta zgjedhni Eurolingua Zentrum?

Me përvojë disa vjeçare dhe ligjëruesit më të mirë të fushave, Eurolingua Zentrum ju ofron cilësinë më të lartë të kurseve.

Ligjërues profesional

Të gjithë ligjëruesit e angazhuar në qendrën tonë janë ligjërues të kualifikuar dhe me përvojë në këtë fushë.

Sukses i lartë i studentëve

Suksesi i nxënësve tanë është edhe suksesi ynë. Pothuajse 90% e studentëve që ndjekin kurset nuk kanë vështirësi në kryerjen me sukses të provimeve.

Certifikata e përfundimit

Në përfundim të secilit kurs, qendra ofron certifikatë të kryerjes me sukses të kursit përkatës.

1800+

kurse të mbajtura

4000+

studentë të kënaqur

13+

ligjërues të kualifikuar

6+

shtete

Një gjuhë ju drejton në rrugën e jetës, dy gjuhë hapin shumë dyer në atë rrugë

Na kontaktoni për çdo pyetje apo nevojë që keni.

Gjeni kursin e përshtatshëm për ju

Kurset e gjuhës gjermane dhe gjuhës angleze që ligjërohen në qendrën tonë ndihmojnë studentët në arritjen e qëllimeve të tyre.

Programi i këtij kursi është shfaqur nga përvoja e gjatë e punës dhe si kërkesë nga kandidate të cilat kishin dëshirë që të mësojnë vetëm temat e provimit për bashkim familjar.

Në Eurolingua Zentrum ofrohen edhe kurse për gjuhën gjermane dhe gjuhën angleze për përgatitje për provime.

Njoftimet e fundit

Qëndro i informuar me njoftimet e fundit nga qendra jonë

Certifikatat ECL me një format të ri

E kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se nga qershori 2023 e kemi një format të ri të certifikatave ECL. Ky format i ri ofron veçori të shumta sigurie. Certifikatat e reja ECL në gjermanisht dhe anglisht janë njëgjuhëshe dhe ofrojnë informacion në lidhje me rezultatin e testit në gjuhën e synuar. Në anën e pasme […]

Përfunduan me sukses provimet e para në Shkup

Me sukses i përfunduam provimet e para ndërkombëtare ECL në Shkup në shkollën PLUS Education center dhe me këtë jemi bërë qendra më e madhe regjionale e licencuar për mbajtjen e provimeve në katër shtete.

Përfunduan me sukses provimet e para në Tiranë

Me datën 10. dhe 11. qershor me sukses i përfunduam provimet e para në Tiranë në Qendrën Universi 🇩🇪Interesimi për provimet ECL në Shqipëri ishte shumë i madh. Eurolingua Zentrum nga muaji gusht do të organizojë provimet ECL edhe në Shkup në shkollën PLUS education center!