Lokacioni

Prishtinë, Rr Zija Shemsiu, nr. 6

Telefono

+383 45 382 188

Paraqitja e provimit

Të gjithë të interesuarit për paraqitje të provimeve B1 dhe B2 mund ta bëjnë në qendrën tonë në Prishtinë deri me datën 26.07.2021.
Në këtë afat jo të rregulltë nuk mundemi me ju ofru vende të lira për nivele tjera.
Pagesa për provim B1 është 130 euro kurse për B2 145 euro.
Afate tjera janë më datën 1.10.2021 dhe 3.12.2021
Shumë suksese në provim!