Lokacioni

Prishtinë, Rr Zija Shemsiu, nr. 6

Telefono

+383 45 382 188

Certifikatat ECL me një format të ri

E kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se nga qershori 2023 e kemi një format të ri të certifikatave ECL. Ky format i ri ofron veçori të shumta sigurie. Certifikatat e reja ECL në gjermanisht dhe anglisht janë njëgjuhëshe dhe ofrojnë informacion në lidhje me rezultatin e testit në gjuhën e synuar. Në anën e pasme […]

Përfunduan me sukses provimet e para në Shkup

Me sukses i përfunduam provimet e para ndërkombëtare ECL në Shkup në shkollën PLUS Education center dhe me këtë jemi bërë qendra më e madhe regjionale e licencuar për mbajtjen e provimeve në katër shtete.

Përfunduan me sukses provimet e para në Tiranë

Me datën 10. dhe 11. qershor me sukses i përfunduam provimet e para në Tiranë në Qendrën Universi 🇩🇪Interesimi për provimet ECL në Shqipëri ishte shumë i madh. Eurolingua Zentrum nga muaji gusht do të organizojë provimet ECL edhe në Shkup në shkollën PLUS education center!

Përfunduan provimet ndërkombëtare të gjuhës gjermane ECL

Më datën 4. dhe 5. shkurt në Prishtinë i përfunduam me sukses provimet ndërkombëtare të gjuhës gjermane ECL. Provimet e radhës do të mbahen më datën 8. dhe 9. prill në nivelet A2 deri në C1. Regjistrimi fillon më datën 7. shkurt dhe vazhdon deri më 7. mars. Pritja për rezultatet është 4 javë.

Provimet ndërkombëtare të gjuhës gjermane ECL në Prishtinë

Më datën 3. dhe 4. dhjetor pikërisht në ora 9:00 janë mbajtur provimet e ECL anë e mbanë botës. Interesimi në Prishtinë ishte shumë i madh. Provimet e radhës do të mbahen në nivelet B1 më datën 4. shkurt, kurse në nivelet B2 dhe C1 më datën 5. shkurt. Pritja për rezultate është 4 javë. […]