Lokacioni

Prishtinë, Rr Zija Shemsiu, nr. 6

Telefono

+383 45 382 188

Start Learning With Us Now

The European languages are members of the same family. Their separate existence is a myth. For science, music, sport, etc, Europe uses the same vocabulary

Popular Courses

Explore from 150+ online courses
$49.99

Digital Marketing

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.
$39.99

UI/UX Designer

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Web Development

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.
$49.99
$39.99

Financial Planner

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.
$49.99

English Learning

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Photography Basic

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.
$39.99
0 +

Years Of Experience

Know About Best Online Learning Platform

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast

Experts Tutor

We bring the right people together to challenge established thinking and drive transform in 2020

Online Community

We bring the right people together to challenge established thinking and drive transform in 2020

Course Guidelines

We bring the right people together to challenge established thinking and drive transform in 2020

0 +

Online Courses

0 +

Happy Students

0 +

Certified Teachers

0 +

Countries

Experienced Teachers

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Annette Miller

Marketing Teacher

Edgar Warren

Designer Teacher

Ellice Wolf

Indonesian Teacher

Everyone Deserves The Chance
To Learn With Edukasi

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right

Find The Right Courses For Your Future

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right
0 +

Winning Awward

Latest Blog

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.
Përfunduan me sukses provimet e para në Tiranë

Përfunduan me sukses provimet e para në Tiranë

Me datën 10. dhe 11. qershor me sukses i përfunduam provimet e para në Tiranë në Qendrën Universi 🇩🇪Interesimi për provimet ECL në Shqipëri ishte shumë i madh. Eurolingua Zentrum nga muaji gusht do të organizojë provimet ECL edhe në Shkup në shkollën PLUS education center!

Përfunduan provimet ndërkombëtare të gjuhës gjermane ECL

Përfunduan provimet ndërkombëtare të gjuhës gjermane ECL

Më datën 4. dhe 5. shkurt në Prishtinë i përfunduam me sukses provimet ndërkombëtare të gjuhës gjermane ECL. Provimet e radhës do të mbahen më datën 8. dhe 9. prill në nivelet A2 deri në C1. Regjistrimi fillon më datën 7. shkurt dhe vazhdon deri më 7. mars. Pritja për rezultatet është 4 javë.

Provimet ndërkombëtare të gjuhës gjermane ECL në Prishtinë

Provimet ndërkombëtare të gjuhës gjermane ECL në Prishtinë

Më datën 3. dhe 4. dhjetor pikërisht në ora 9:00 janë mbajtur provimet e ECL anë e mbanë botës. Interesimi në Prishtinë ishte shumë i madh. Provimet e radhës do të mbahen në nivelet B1 më datën 4. shkurt, kurse në nivelet B2 dhe C1 më datën 5. shkurt. Pritja për rezultate është 4 javë. […]