Lokacioni

Prishtinë, Rr Zija Shemsiu, nr. 6

Telefono

+383 45 382 188

Kurse për të huaj në Dubai

Rreth Kursit

Falë mësimdhënies sonë cilësore, ne kemi arritur sukses edhe në nivel ndërkombëtar. Eurolingua Zentrum mbanë mësim online të gjuhës gjermane për të huajt në Dubai në të gjitha nivelet që nga viti 2020.

Provimet

Në qendrën tonë mund të paraqitni provimet ECL nga nivelet A2 deri në nivelin C1. Diplomat e ECL janë të njohura ndërkombëtarisht në mbarë botën dhe i korrespondojnë Kornizës të Përbashkët Evropiane për Referencat e Gjuhëve.